Μηχανή για Quilting

Η μηχανή για quilting είναι ένα μηχάνημα κλωστοϋφαντουργίας για ράψιμο ένα μοτίβο γραμμής σε μια επιφάνεια ένα στρώμα, ένα κρεβάτι καλύπτουν κρεβάτι, ένα πάπλωμα ή τα παρόμοια. Η μηχανή για quilting για το ράψιμο παπλώματος μπορούν να χωριστούν σε δύο τύπους, μια ευθεία τρυπώντας μηχανή και μηχανή quilting υπολογιστή, ανάλογα με τον αριθμό των βελονιών και το ράψιμο μοτίβο. Η ευθεία βαρετό μηχανή είναι συνήθως 7-pin, 9 ακίδων και 11-pin. Η ράβοντας μηχανή μπορεί μόνο να ράβουν τις ευθείες γραμμές. Η μηχανή για quilting υπολογιστή χρησιμοποιεί ένα μηχανογραφικό οπτική διεπαφή για τον έλεγχο της κίνησης της μηχανής για να συνειδητοποιήσουμε το ράψιμο του μοτίβου.

HC2500

Μηχανή για quilting υπολογιστή

Υπό την συνεχή έρευνα και την Εξερεύνηση, με τις προσπάθειες των επιστημονικών ερευνητών, τελικά αναπτύχθηκε ένα μηχανογραφικό γεμίσει μηχάνημα που ελέγχονται από υπολογιστή. Τη γέννησή του λύνει το ανυπέρβλητο πρόβλημα quilting απλών μηχανών. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μηχανικές γεμίσει μηχάνημα, το μηχάνημα γεμίσει ο υπολογιστής έχει σπάσει μέσα από τη λειτουργία σχεδίασης απλά ένα απλό μοτίβο με ημι-συντονισμό. Υπό τον έλεγχο της ακριβούς υπολογιστή συστήματος, τη μηχανή για quilting υπολογιστή τέλεια μπορεί να χειριστεί όλα τα είδη των σύνθετα σχέδια καταρτίζονται σε ολόκληρο το σύστημα συντεταγμένων. Όσον αφορά την ταχύτητα παραγωγής, μηχανική απόδοση, ηχορύπανση και άλλους δείκτες, είναι χωρίς ταίρι από την προηγούμενη μηχανικές μηχανές. .

3200-3

Λειτουργία και χαρακτηριστικά

1. λειτουργία ρύθμισης λεπτότητα: για να προσαρμόσετε διαφορετικά πάχη, μπορείτε να ρυθμίσετε το βάθος του το quilting σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.

2. μοτίβο λειτουργία αποθήκευσης: δίσκο μηχανή για quilting του υπολογιστή μπορούν να αποθηκεύσουν σχέδια για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, και οι χρήστες να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο που προστέθηκε, όπως απαιτείται. Η λειτουργία είναι απλή, εύκολη και γρήγορη.

3. Ρυθμίστε τη λειτουργία βήμα γραμμής: η αξιοπιστία είναι ισχυρή, τα βήματα της γραμμής είναι ακόμη και το σχέδιο δεν είναι εύκολο να παραμορφωθεί.

4. γάντζος λειτουργία: μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει αποσύνδεσης.

5. σπασμένα σύρμα λειτουργία ανίχνευσης: όταν αποσυνδεθεί το καλώδιο, το σύστημα θα σταματήσει αυτόματα.

6. οικόπεδο ποσοστό κατοχής: Η μηχανή για quilting υπολογιστή καταλαμβάνει ένα μικρό χώρο, αλλά είναι μεγάλο το μέγεθος quilting.

7. λειτουργία επίδειξης πληροφοριών: μπορείτε να δείτε την εμφάνιση του spindle ταχύτητα, παράγοντας στάθμευσης, στατιστικά στοιχεία εξόδου και υπόλοιπη μνήμη στην οθόνη.

8. ασφάλεια συσκευές: ανωμαλίες όπως υπολογιστές, κινητήρες και μηχανές θα σταματήσει αυτόματα, και η οθόνη θα εμφανίσει ελαττώματα.

9. ενίσχυση ραφή λειτουργία: αφού η ενίσχυση να γεμίσει η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη, η μηχανή για quilting αυτόματα παραλαμβάνει τη βελόνα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

10. μνήμη power-off λειτουργία: όταν η δύναμη κόβεται ή η ισχύς είναι απενεργοποιημένη κατά τη λειτουργία, ή όταν υπάρχει ένα πρόβλημα με τη μηχανή για quilting (βελόνα ή νήμα), όταν το μηχάνημα πρέπει να σταματήσει, η μηχανή για quilting υπολογιστή μπορεί αυτόματα και γρήγορα ακολουθήστε το μοτίβο του κινήματος λουλούδι. Η διαδρομή είναι γρήγορη προώθηση ή rewinded. Και όταν πρέπει να συνεχίσει να γεμίσει, μπορεί αυτόματα ή μη αυτόματα επιστρέφετε στο σημείο quilting στο Stop να συνεχίσει να γεμίσει.

11. λειτουργία μοτίβο: το μοτίβο είναι διευρυμένη ή μειώνεται κατά 50% - 200% οριζόντια και κατακόρυφα μονομερή, και η μονάδα έχει επιδιορθωθεί αυτόματα κατά 1%. Κατά τη λειτουργία, όταν η γραμμή είναι σπασμένο λόγω αποσύνδεσης ή όχι η κατώτατη γραμμή, μπορούν να καθοριστούν αυτόματα ή χειροκίνητα. Η βελόνα επιστρέφει προς την κατεύθυνση της την βελονιά για να κάνει μια ραφή.