Να γεμίσει επιχειρηματικές ευκαιρίες

Η Κίνα είναι η πιο ελκυστική καπιτονέ του κόσμου κλωστοϋφαντουργικής παραγωγής και κατανάλωσης αγορά, έχει μερικές από τις παγκοσμίως πιο ισχυρή να γεμίσει κλωστοϋφαντουργικών ευκαιρίες.

Κίνα να καθιερώσει μέσο- και μακροπρόθεσμες στρατηγικές για τη βελτίωση του επιπέδου της ανοιχτής οικονομίας, δημιουργούν νέες ευκαιρίες για την βιομηχανική αναβάθμιση της κλωστοϋφαντουργίας

Δεδομένου ότι η ένταξη της Κίνας στον ΠΟΕ, με Διεθνής κάλυψη του ελεύθερου εμπορίου διμερείς ή περιφερειακές επεκτείνεται και της Κίνας εμπορίου πλεόνασμα και μεγάλο συναλλαγματικών αποθεμάτων, ο που θεωρούνται χρήσιμες για τη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας της Κίνας να επεκτείνει την εισαγωγή του διεθνή προηγμένο εξοπλισμό, προηγμένη τεχνολογία, το ταλέντο που εκκρεμούν, να προσελκύσουν νέες επιχειρήσεις για την κατασκευή και τα ινστιτούτα έρευνας και ανάπτυξης, να επιταχύνει τη βιομηχανία να βελτιώσει την βιομηχανική καινοτομία ικανότητα είναι μεγάλης σημασίας. 6 χρόνια του νέου αιώνα, Κίνα κλωστοϋφαντουργικών εξοπλισμού μεταποιητική βιομηχανία έχει κάνει σημαντική πρόοδο και εξέλιξη, συμπεριλαμβανομένων των ξένων και Hong Κονγκ, το Μακάο και η πρωτεύουσα έχει λήφθηκε υπόψη 38.05%, πωλήσεων 31.34%, εξαγωγή παράδοσης τιμή 64,3%. Προηγμένες ξένες κατασκευαστικές επιχειρήσεις στην Κίνα που οδήγησε στην πρόοδο και την πρόοδο στην εγχώρια OEM του εργοστασίου, συνειδητοποιούν την win-win κατάσταση.


Επιπλέον, λόγω της παγκοσμιοποίησης, η διεθνοποίηση της αγοράς της Κίνας, η κινεζική αγορά είναι η πιο ελκυστική αγορά στον κόσμο, σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα στον κόσμο είναι στην Κίνα. Εν τω μεταξύ, η εγχώρια αγορά είναι η μεγαλύτερη βιομηχανία της κλωστοϋφαντουργίας της Κίνας, 2000 επιχειρήσεις πάνω από το καθορισμένο μέγεθος ποσοστό εγχώριων πωλήσεων σε παραγωγή είναι 67%, τώρα κατά 77%.