Γαλλία Κλωστοϋφαντουργικά μηχανήματα, με στόχο την ινδική αγορά

Μηχανήματα κλωστοϋφαντουργίας Γαλλία να ληφθεί μέριμνα για την επέκταση της Ευρωπαϊκής αγοράς, το ετήσιο κύκλο εργασιών ύψους 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, στον απόηχο της οικονομικής κρίσης, όπως η Κίνα, η Ινδία και την Τουρκία και άλλες αναδυόμενες χώρες γίνει Γαλλία αγορά μηχανημάτων.

Κατασκευαστές μηχανημάτων κλωστοϋφαντουργίας της Γαλλίας έκανε μια ιστορική συμβολή στην ανάπτυξη της βιομηχανίας κλωστοϋφαντουργίας, το βαμβάκι κλώση βιομηχανία, τους twisted και υφή μηχανές βιομηχανίας νήματα, ζακάρ και Dobby μηχανές, θερμική ρύθμιση μηχανή, παροχή μη υφασμένα υφάσματα σε νέους τομείς της βιομηχανίας επεξεργασίας υφασμάτων και την ανακύκλωση των υφαντικών υλών. Μηχανήματα κλωστοϋφαντουργίας της Γαλλίας όσον αφορά την εξαγωγή κατετάγη έκτος στον κόσμο.

Γαλλία Κλωστοϋφαντουργικά μηχανήματα κατασκευαστές Association (UCMTF) bulunuo·amulina Πρόεδρος δήλωσε: «για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εμείς κατάρρευση της αγοράς ενδυμάτων και κλωστοϋφαντουργίας της χώρας. Πρόσφατα, η Ευρωπαϊκή αγορά συνέβη επίσης. Αυτές τις αγορές στράφηκαν προς την Κίνα και την Ινδία και άλλες χώρες. Παρά της Κίνας πρόσφατη έλλειψη σφρίγος, αλλά αυτό φαίνεται καλύτερα. Και τοπικών επενδυτικά κίνητρα από την κυβέρνηση, Ινδία αγορά έχει γίνει αρκετά δραστήρια. «Όπως πωλήσεις ανέκαμψε στο επίπεδο πριν από την οικονομική κρίση, βιομηχανία μηχανημάτων κλωστοϋφαντουργίας της Γαλλίας φαίνεται πολλά υποσχόμενη.