Ένα τρυπάνι πυρασφάλειας

Η εταιρεία μας Hengchang Machinery διοργάνωσε ένα τρυπάνι πυρασφάλειας, το οποίο εκπαιδεύτηκε από τον κυβερνήτη της φρουράς στις 27 Φεβρουαρίου 2018. Αυτή η δραστηριότητα επέτρεψε στο προσωπικό να ενισχύσει την επίγνωση της πυρασφάλειας και να ενισχύσει την ευαισθητοποίησή του για αυτοβοήθεια και αμοιβαία βοήθεια κατά τη διάρκεια ατυχημάτων πυρκαγιάς .


Ο Διευθυντής Mr.Liang έδωσε μεγάλη προσοχή σε αυτό το τρυπάνι και είχε δώσει μεγάλη προσοχή, υποστήριξη και βοήθεια από όλα τα στάδια αυτής της πρακτικής από το σχεδιασμό, την προετοιμασία, την οργάνωση και την εφαρμογή στην επίσημη εκπαίδευση.


Ο κ. Liang γνώρισε προσωπικά ένα τρυπάνι πυρκαγιάς


Τα μέλη του προσωπικού συμμετείχαν στο τρυπάνι προσωπικά με τον τρόπο να χρησιμοποιήσουν σωστά τους πυροσβεστήρες για να βγάλουν φωτιά.


Τέλος, ο Διευθυντής Liang έκανε γενικό σχόλιο σε αυτό το τρυπάνι και επιβεβαίωσε πλήρως τα αποτελέσματα του τρυπανιού. Εξέδωσε το προσωπικό για τη συμμόρφωσή τους και την άμεση δράση τους και τους προέτρεψε να αυξήσουν περαιτέρω την ευαισθητοποίησή τους για την ασφάλεια.