Κάποιες γνώσεις σχετικά με το μηχανογραφικό να γεμίσει μηχάνημα

Μηχανογραφικό να γεμίσει μηχάνημα χρησιμοποιείται για ράψιμο στρώμα, καλύψεις στρωμάτων, παπλώματα και άλλα γραμμικό μοτίβο σε κλωστοϋφαντουργικά μηχανήματα. Είναι παρόμοιο με τις αρχές των ράβοντας μηχανών, (ράβοντας μηχανή κίνηση κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα του, το μηχάνημα στάση. Να γεμίσει μηχάνημα ασκήσεις: στατική μηχανή κίνηση κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα).

Να γεμίσει μηχάνημα ερμηνεύεται κυριολεκτικά quilting μηχανές, λένε «να γεμίσουν». Οι εξηγήσεις που δόθηκαν από την CI, να γεμίσει είναι με μακριά βελόνα ράψιμο πλαστικοποιημένο ύφασμα, καθορίζεται από την άλλη πλευρά. Αρχικά είναι καπιτονέ με το χέρι. Μετά την εφεύρεση της ράβοντας μηχανής, οι άνθρωποι άρχισαν να μελετήσει το μηχάνημα να γεμίσει. Γύρω στο 1991, Κίνα εισήγαγε το πρώτο μηχάνημα να γεμίσει. Ήταν εκείνη την εποχή, η Κίνα άρχισε να έχουν δική τους πάπλωμα. Αλλά από τότε, οι άνθρωποι γνώριζαν λίγα για το πάπλωμα, έτσι οι περισσότεροι από το πάπλωμα εξάγεται.

Η εμφάνιση της πληροφορικής να γεμίσει μηχάνημα:

Υπό την συνεχή έρευνα διαπίστωσε, στις προσπάθειες των ερευνητών, έχει τελικά να αναπτύξει μια αυτόματους «μηχανή για quilting». Έλυσε τη γέννηση του να γεμίσει ανυπέρβλητα προβλήματα. Μηχανή για quilting πληροφορικής σε σύγκριση με το παραδοσιακό μηχανική ραπτομηχανή, έσπασε την ισοπαλία μισό συντεταγμένων συνάρτηση της απλό μοτίβο. Ακρίβειας υπολογιστικών συστημάτων υπό τον έλεγχο του να γεμίσει λειτουργία τέλεια το ολόκληρο σύστημα συντεταγμένων αναπτύχθηκε από μια ποικιλία από πολύπλοκα σχήματα, ταχύτητα παραγωγής, μηχανική απόδοση, ηχορύπανση και άλλους δείκτες, είναι μηχανικά μηχανήματα του παρελθόντος δεν θα μπορούσε να ταιριάξει.