Ευέλικτη αυτοματισμού και εξοπλισμού επεξεργασίας

Όπως το προϊόν γίνεται ολοένα και πιο διαφοροποιημένη, αντικατάσταση ταχύτερη, μείωση του κύκλου ζωής του προϊόντος, πολλές ποικιλίες του χύμα (ιδίως των μικρών) παραγωγή είναι ήδη mainstream κατασκευή πρότυπα παραγωγής. Ως εκ τούτου, η αυτοματοποιημένη επεξεργασία εξοπλισμού ευέλικτη ανύψωση. Ευέλικτη ποικιλία ευέλικτων εκδηλώνεται σε αντικείμενα, τα οποία μπορούν εύκολα να είναι σε μια συγκεκριμένη περιοχή από την επεξεργασία μιας μέρη αντικατάστασης για ένα άλλο μέρος της λειτουργίας επεξεργασίας. Ευέλικτη αυτοματοποιημένη επεξεργασία ελέγχεται από λογισμικό/προγραμματισμού το εργαλείο παραγωγής επεξεργασίας, αντικατέστησε με άλλα μέρη, απλά αλλάζοντας το σχετικό λογισμικό/προγραμματισμού και ένα διασκεδα (μερικές φορές ακόμη και δεν χρειάζεται να αντικαταστήσει φωτιστικά). Γενικά δεν πρέπει να εργαλειομηχανές, εξοπλισμός για χειροκίνητη ρύθμιση, μπορεί να επιτευχθεί σε ένα άλλο μέρος της επεξεργασίας, για μαζική παραγωγή, ή και τα δύο να αλλάξετε πολλαπλών μέρος παραγωγής, η οποία θα μειώσει σημαντικά την παραγωγή πολλαπλών προϊόντων εξοπλισμού προσαρμογές και παραγωγή του χρόνου.

Για την αυτοματοποιημένη επεξεργασία των μεσαίου και μικρού μαζική παραγωγή, με κάποια από τις ακόλουθες λειτουργίες.

(1) αυτόματα να μετατρέψει τη λειτουργία επεξεργασίας, αυτόματη επεξεργασία εξοπλισμού, μπορείτε να ορίσετε ένα ή μια ομάδα υπολογιστών ή προγραμματίσημος ελεγκτής για το σύστημα ελέγχου και διαχείρισης παραγωγής, το σύστημα μπορεί να εξοπλιστεί με διάφορα προϊόντα ανάλογα με τις ανάγκες τους, σε βολική και γρήγορα λειτουργία αυτόματης αλλαγής εξοπλισμού εργασίας προγράμματος, μείωση χρόνο προσαρμογής συστήματος φόρτωσης.

(2) η λειτουργία της αυτόματης επεξεργασίας των πολλαπλά προϊόντα ή εξαρτήματα, που αντικείμενο εργασίας κατά τη διάρκεια το σύστημα κατεργασίας και συνοδεύουν σφιγκτήρας σύστημα μεταφορών, καθώς και το σύστημα επεξεργασίας έχει σημαντική ευελιξία και υψηλό βαθμό αυτοματοποίησης, κάνουν το όλο σύστημα στην τεχνολογία ομάδα αυτόματα βάσει πολλών προϊόντων ή ομάδες τμημάτων, επεξεργασία λειτουργίες.