Επίδραση και την προοπτική της πληροφορικής να γεμίσει μηχάνημα

Υπολογιστή να γεμίσει ραπτομηχανή της δομή απλή, παραδοσιακή υπολογιστή έδειξε να γεμίσει ραπτομηχανή τεχνολογικούς περιορισμούς δυσχέρεια, χρησιμοποιούνται εισαγωγές γραμμή οδηγό, μοναδική της τεχνολογία κάνει μηχάνημα ακτίνων εκτέλεση φως ευαίσθητα ομαλή, εγγύηση ποιότητας ράβοντας μηχανή του υπολογιστή να γεμίσει. έτσι σε πτυχές τιμή θα έχει αυξηθεί επίσης yan μηχανή υπολογιστή του τιμή, πιο φθηνή του υπολογιστή yan ραπτομηχανή της τιμής σε 15800 γύρω, υψηλό βαθμό είχε 100.000, υψηλή ακρίβεια, μπορεί να την εξαγωγή των προϊόντων. Εύκολη λειτουργία, υψηλής ταχύτητας, ισχύει Yu κρεβάτι, στρώμα, είδη ένδυσης, βιομηχανία επίπλων. να θα υπολογιστή yan ραπτομηχανή ευρέως για διάφορες πάπλωμα, υπνόσακο, και κλινοσκεπάσματα και κουρτίνες να γεμίσουν ράψιμο? υπολογιστή yan ράβοντας μηχανή των κακών πολλούς, να θέλει να επιλέξετε μια παράγραφο είναι καλό μηχανικά, κλειδιού να δείτε μηχανική του βασικά μέρη όπως τα γυρισμένα μέρη από με υλικού, βήμα σε κινητικές οδήγησε ολόκληρη τη μηχανή της εκτέλεσης, εάν συγχρονισμού στρογγυλή επιλογή κομμάτια πλαστικό ή από νάυλον

Να είστε προσεκτικοί, σύντομα να πεθάνει, εξαρτάται επίσης από τις προδιαγραφές των υλικών όλων των τμημάτων, όπως η μικρή να γεμίσει καρέ, αν 4 x 4 σωλήνα μηχανή ευστάθεια πορείας.

15 χρόνια πριν, η μηχανική πολλαπλών βελόνα να γεμίσει μηχανή στην Κίνα, η υψηλή απόδοση, η συνέπεια είναι καλό, αλλά απλά τεχνάσματα, λιγότερο αλλαγή, αποτύχει, και δεν μπορεί να παίξει, κυριαρχείται από σύνθετα, επεξεργασμένα υλικά και μπαταρίες. 1.2 ενδιάμεσα να γεμίσει τώρα μερικοί κατασκευαστές χρησιμοποιούν ακόμα χειροποίητα να γεμίσει και τη μηχανή, να γεμίσει μηχάνημα παραγωγής. Επειδή και οι δύο αυτές οι μέθοδοι έχουν τα μειονεκτήματά τους, έχει αντικατασταθεί σταδιακά από την πιο προηγμένη τεχνολογία παραγωγής του να γεμίσει. Μηχανή για quilting πληροφορικής σε σύγκριση με το παραδοσιακό μηχανική ραπτομηχανή, έσπασε την ισοπαλία μισό συντεταγμένων συνάρτηση της απλό μοτίβο. Ακρίβειας υπολογιστικών συστημάτων υπό τον έλεγχο του να γεμίσει λειτουργία τέλεια το ολόκληρο σύστημα συντεταγμένων αναπτύχθηκε από μια ποικιλία από πολύπλοκα σχήματα, ταχύτητα παραγωγής, μηχανική απόδοση, ηχορύπανση και άλλους δείκτες, είναι μηχανικά μηχανήματα του παρελθόντος δεν θα μπορούσε να ταιριάξει.