Πώς μπορώ να διορθώσω αυτό το πρόβλημα συντριβή μηχανογραφικό να γεμίσει μηχάνημα

1, ελέγξτε προσεκτικά τις ζώνες έχουν μηχανογραφηθεί να γεμίσει μηχάνημα χαλαρό ολίσθησης, αν υπάρχει μια τέτοια ερώτηση θα πρέπει να προσαρμοστούν κατά τρόπο έγκαιρο.

2, έλεγχος το μηχανογραφικό να γεμίσει μηχάνημα κεφαλής κινητήρα συμπλέκτη τριβής πλάκα φθοράς δεν είναι σοβαρή, ελέγχου η δράση του συμπλέκτη είναι φυσιολογικό, το ταξίδι του συμπλέκτη δεν είναι εντός των φυσιολογικών ορίων, ρυθμίσετε κατά την αντικατάσταση επαναφορά ελατήρια και προσαρμογής του συμπλέκτη τριβής πλάκα ταξιδιού.

3, εξέτασε το μηχανογραφικό να γεμίσει μηχάνημα υπάρχει σκόνη και νεκρό κέντρο. Αφαιρέστε τον ιμάντα, γυρίστε τον τροχό της άνω και κάτω χρονισμού, ελέγξτε αν το κεφάλι και το κάτω μέρος περιστρεφόμενο διαφανειών αντίστοιχα, υπάρχουν καμία νεκρά σημεία. Μηχάνημα πρέπει να είναι νεκρός, προσεκτικά προσδιοριστεί το νεκρό σημείο και στη συνέχεια να εξαιρεθούν. Εστίαση κινούμενα μέρη για παραμόρφωση, βίδες για χαλαρά shift, ή άσκηση ελέγχου και υπάρχει βρωμιά, ξένα σώματα και ελλείψεις σε πετρέλαιο προκαλέσει καθυστερήσεις κίνησης. Όταν μια παραμόρφωση της ανταλλακτικά, αναπροσαρμόσουμε θέση σχετικά χαλαρά τμήματα, και ξένα αντικείμενα θα πρέπει να αφαιρεθεί με πλύση και στη συνέχεια, λιπαίνετε. Ιδιαίτερη προσοχή να βεβαιωθείτε ότι το ύφασμα σφιγκτήρας του σιδηροδρομικών rack γάντζο αποκόμματα και άλλα συντρίμμια.