Μηχανογραφικό να γεμίσει τις παραμέτρους ράβοντας μηχανή από υπολογιστή ελέγχου

Αυτή είναι η διαδικασία του να γεμίσει ράψιμο ράψιμο παραμέτρους (ράψιμο ταχύτητα, βάρος γραμμή, γραμμή τάσης, κλπ) είναι ελέγχονται από τον υπολογιστή.

Να γεμίσει μηχάνημα σε απευθείας σύνδεση διαδρομές κατά τη διαμόρφωση της ανάγκης για υπολογιστή έλεγχο ραψίματος ταχύτητα παραμέτρων. Να γεμίσει μηχάνημα ταχύτητα ανάλογα με τις ανάγκες ράψιμο να κάνει συνεχείς προσαρμογές.

Να γεμίσει μηχάνημα σε απευθείας σύνδεση διαδρομές κατά τον σχηματισμό λόγω κλειδώματος βελονιά μπομπίνα νήμα ικανότητα το μέγεθος των επιπτώσεων της η κατώτατη γραμμή, για να ελέγξετε το ποσό των νημάτων μπομπίνα πόσο επίδομα, εγγυημένη διακοπή ράψιμο ράψιμο χωρίς να χάνετε την κατώτατη γραμμή για τελευταία φορά, επηρεάζουν την ποιότητα ραφής. Ως εκ τούτου, να γεμίσει μηχάνημα μπομπίνα νήμα πρέπει να ελέγξετε σε πραγματικό χρόνο τις παραμέτρους επίδομα βάρος, συναγερμός, κλείσει για μπομπίνα. Να γεμίσει μηχάνημα σε απευθείας σύνδεση διαδρομές κατά τη διάρκεια του σχηματισμού, προκειμένου να τηρείται η σίτιση των διαφορετικών υλικών, κατά τη διάρκεια διαφορικό ζωοτροφών, πρέπει να ράβω στα διαφορετικά τμήματα της αγοράς έχουν διαφορετική διαφορικό ζωοτροφών ποσό πραγµατικού ελέγχου. Όπως και σε μια διαδικασία μανίκι κοστούμι, ζήτησε την έγκριση των στοιχείων ελέγχου υπολογιστή για διαφορετικές ράψιμο ράψιμο για διαφορετικό διαφορικό ζωοτροφών ποσό ελέγχου προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα της τεχνολογίας μανίκι κοστούμι του. Αυτά να γεμίσει ράψιμο ράψιμο παραμέτρους στη διαδικασία πραγματοποίησης του ελέγχου του υπολογιστή, η παράμετρος είναι ένα μέσο για τη βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων ραπτικής.

Να γεμίσει αγκάθι μηχάνημα ενώ εργάζεστε, και επιλέξτε τη γραμμή και γάντζο γραμμή πρακτορεία σταδιακά συνειδητοποιούν τον υπολογιστή, στη συσκευή παραμετροποιείται 2-οδηγημένη μηχανή, να γεμίσει αγκάθι μηχανισμό, και επιλέξτε το μηχανικό μέρος γραμμή για μια μηχανοκίνητη, γάντζο γραμμή μηχανή για μια άλλη μονάδα δίσκου. Gill μηχανισμό και μηχανισμό αφομοίωση μετά το σχηματισμό των βρόχων, βεβαιωθείτε ότι στη γραμμή του τερματισμού μηχανήματα καλώδιο δαχτυλίδια, picking νήμα μηχανισμό για γρήγορη μεταφορά από και προς τη γραμμή σας και γάντζο βρόχους των οργανισμών γραμμή και εξασφάλισε τον ομαλό βυθό της το ληφθέν υλικό. Τα δύο αυτά όργανα καθοδηγούνται από 2 διαφορετικές οχημάτων με συντονισμό της εφαρμογής της σύγχρονης διαχείρισης.